Не мора да бидеш најдобра

 

Не мораш да бидеш најдобра.

Единствено што мораш е да почувствуваш блискост со небото, природата и сонцето кое те грее.

И најважно, да знаеш дека е доволно што си жива, со тоа и успешна а со тоа и победник без да се докажуваш на било кој.

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: