Нашите души се поврзани

„Причината поради која нашата разделба е толку болна е бидејќи нашите души се поврзани.

Можеби секогаш биле и секогаш ќе бидат. Можеби сме живееле илјадници животи пред овој и секогаш сме се наоѓале еден со друг.

Можеби секој пат поради исти причини сме се разделувале. Тоа значи дека ова збогум е збогум за последните десет илјади години, но и најава за она што допрва доаѓа.“

Николас Спаркс

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: