Не постои грев туку недостиг од љубов

Не постои грев туку недостиг од љубов.

Имајте храброст, бидете способни да сакате, па дури и ако љубовта изгледа предавничка и ужасна работа. Бидете среќни во љубовта. Радувајте и се на победата. Следете ги заповедите на своето срце.​

~ Пауло Коелјо~​

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: