Кога животот е сладок или горчлив-секогаш кажете благодарам

Животот секогаш не ве запознава со луѓе кои би сакале да ги запознаете.

Понекогаш животот ќе ве спои со луѓе кои морате да ги запознаете за да ви помогнат, за да ве повредат, за да ве напуштат, да ве сакаат и на крај за да ве направат силни за да можете да станете она што ви е судено…

Кога животот е сладок, кажете благодарам и славете..

Кога животот е горчлив, кажете благодарам и растете..

Leave a Reply

Up ↑

%d