Ова е многу чуден свет…

Ова е многу чуден свет.
Ако сте несреќни, ако страдате, никој нема да ви каже дека некој ви го испрал умот, дека некој ви направил магија.
Но, ако се смеете, радосно танцувате на улица, пеете, луѓето ќе бидат шокирани.
Тогаш сите ќе коментираат:
-‘Па, ти си луд?’
-‘На која дрога си?’
Некој ти го испрал мозокот…

Ете такви сме ние луѓето🙂

 

Leave a Reply

Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggers like this: