Потрагата по Љубов не’ менува

 Потрагата по Љубов не’ менува.

Ниту кај еден, кој трага по Љубов, созревањето на тој пат не изостанал.

Од првиот момент кога почнуваме да бараме Љубов, почнуваме да се менуваме одвнатре и однадвор.

’40 правила на Љубовта’- 12 правило

Елиф Шафак

Leave a Reply

Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggers like this: