Љубовта е трпелива..

 

Еден ден ќе ме прашаш чии живот ми е поважен?

Мојот или Твојот?

И ќе ти одговорам Мојот.

Ти ќе заминеш, не знаејќи дека ТИ си мојот живот.

 

Khalil Gibran

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: