Како можете да знаете, она каде што сте сега дека е подобро од она што доаѓа?

Потрудете се да не се спротиставувате на промените кои ви доаѓаат.

Наместо тоа дозволете животот да живее низ вас.

И не се грижете ако вашиот живот се менува од темел.

Како можете да знаете, она каде што сте сега дека е подобро од она што доаѓа?

’40 правила на Љубовта’-14 правило

Елиф Шафак

Leave a Reply

Up ↑

%d