Моќта ни е дадена на сите. Треба само да ја најдеме храброста во себе и да тргнеме, кон тоа што го сакаме

Секогаш има време за живот полн со храброст.

Секогаш е можно да го направиш она, кое отсекогаш си го посакувал, а не си имал храброст.

Секое време е вистинско време, само треба широко да се насмевнеш, длабоко да дишеш и да тргнеш во авантура..било да е тоа љубов, не искажан збор на простување, потез кој одамна си сакал да го направиш.

by Рита

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: