Колку и да трае- животот е краток.

Колку и да трае- животот е краток.

Треба да се напуштат сите крути правила..да се прости на оној кој не’ повредил, да се љуби нежно, да се сака искрено, да се наоѓа среќа во мали работи, да не се сака нешто што не може да се случи…

Едноставно- да се живее и никогаш да не се заборави на насмевката.

Leave a Reply

Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggers like this: