Желни сме некој да ни каже ‘те сакам’ и да возвратиме љубов.

Не сме ние уморни од животот, ние сме желни за живот, желни за оние преубави чувства,посакуваме внимание, нежност, убави зборови, желни да ни каже некој те сакам и да возвратиме љубов. Но, премногу сме живееле во сенка, во онаа темна страна и помислуваме дека само тоа е живот и дека нема друга можност.

by Рита

Leave a Reply

Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggers like this: