Ме сака еден човек. Долго веќе..

Ме сака еден човек. Долго веќе.

Ме сака така што ми создава преубаво чувство и јас него да го сакам, да му возвратам.

Покрај него сакам повеќе, многу повеќе од еден човек .

Најверојатно, кога ме зеде за раката , ме зеде од пазарот на чувствата и ме внесе во царството на љубовта..

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: