Несреќата е голем порок

Не е тешко да се биде несреќен за човек да почне да пие.

Луѓето треба да ги одвикнеш од несреќа а не од алкохол.

Несреќата е поголем порок.

 

Душко Радовиќ

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: