Смеењето го отвора срцето и ја успокојува душата

„Смеењето го отвора срцето и ја успокојува душата.

Никој не треба да го сфаќа животот толку сериозно и да заборави да се смее на себеси.“

– Робин Шарма („Калуѓерот што го продаде своето Ферари“)

Leave a Reply

Up ↑

%d