Што и да мислиш, мисли го спротивното

„Подобро да жалите за она што сте го направиле, отколку да жалите за она што никогаш не сте го направиле.“

– Пол Арден („Што и да мислиш, мисли го спротивното“)

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: