Љубов која се случува само еднаш

„Се вљубивме еден во друг и покрај нашите разлики, и во истиот момент се создаде нешто ретко и убаво.

Според мене, таква љубов се случува само еднаш и поради тоа секоја минута помината со тебе е врежана во мојата меморија.

Никогаш нема да заборавам ни еден единствен миг.“

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: