И кога некогаш ќе решам да заминам…

И кога некогаш ќе решам да заминам…

Нема да ми недостига ниту твојата насмевка, ниту гласот, ниту погледот.

Нема ниту ти да ми недостигаш.

Ќе си недостигам самиот себе онаков каков што ти ме правеше да бидам.

 

Балашевиќ

 

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: