Кога некој ќе те предаде

Кога некој ќе те предаде, исто како да ти ги скршил рацете.

Ќе простиш но не можеш да гушнеш. Тешко…

Толстој

Leave a Reply

Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggers like this: