Ќе прошеташ по моите мисли…

Ќе прошеташ по моите мисли во еден ден и тоа премногу. Не, не ти се лутам… Кога и да посакаш, слободно намини… Мојата душа веќе те препозна…

Иво Андриќ

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: