Не дозволувај твоите грешки да се повторат

Сите битки во животот служат да нѐ научат нешто – вклучувајќи ги и оние кои ги губиме.

Кога ќе пораснеш, ќе откриеш дека често си бранел лага, си се залажувал себе си и си тагувал за глупости.

Ако бидеш добар воин, нема да се обвинуваш поради тоа- но никогаш не дозволувај твоите грешки да се повторат.

Paulo Coelho

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: