Пред да остарите..

Пред да остарите, потрошете ја младоста.

Многу од нас во староста имаат голема залиха на неостварени младешки желби.

Душко Радовиќ

Leave a Reply

Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggers like this: