Ако љубовта не е лудост, тогаш не е љубов

Вашата задача не е да барате љубов, туку да ги барате и да ги најдете сите бариери во себе кои ги изградивте против неа.

Руми

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: