За да си среќен

Ако сакаш еден цвет што постои само во еден примерок меѓу милиони и милиони ѕвезди, тоа ти доаѓа, за да си среќен, кога ги гледаш ѕвездите.

Си мислиш: “Мојот цвет е таму некаде.”

-‘Малиот принц’

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: