Кога даваш- измери многу љубов

Кога немав ништо да изгубам- добив се’.

Кога престанав да бидам оној кој бев- се пронајдов себе си.

Кога го запознав понижувањето – продолжив да чекорам со крената глава

и сфатив дека можам слободно да ја бирам својата судбина.

Паоло Коељо

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: