За среќа не треба да се оди многу далеку

За среќа не треба да се оди многу далеку, таа е тука- во тивката осамена соба.

Сите твои проблеми се концентрирани во твоето срце, само треба да се проучиш себе си.

Треба да разбереш кој си ти навистина.

Ако го познаваш својот сопствен свет, повеќе нема да се плашиш.

by Рита

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: