Обои го животот

Животот е прекрасен, бидејќи секој ден започнува одново. И секој има свои бои, својата мелодија, свои мириси.

И секој ден ти се нудат бескрајни можности за нов почеток. Затоа, потруди се да го искористиш секој ден.

Дали е дожд или сонце…Убав ден

by Рита

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: