Добро утро

Многу соништа нема да ни се остварат и за тоа сме свесни.

Но, тоа не значи дека треба да престанеме да сонуваме.

Без сништа сме како без душа.

Сонот ни дава надеж. Таа пак ни подарува вера а верата радост во срцето.

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: