Како влијаеме врз луѓето

За два месеци може да добиете повеќе пријатели интересирајќи се за другите, отколку за две години обидувајќи се да ги натерате другите да се интересираат за вас.“

– Дејл Карнеги („Како да добиеме пријатели и да влијаеме врз луѓето“)

Leave a Reply

Up ↑

%d