Помалку грижа..

Колку повеќе се фокусирате на грижата за тоа дали ќе бидете пофалени и дали ќе заработите доволно пари, помалку време ќе имате да се фокусирате на тоа што треба да го направите за да ги добиете аплаузот и парите.

Робин Шарма

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: