Ако го чекате вистинскиот момент

Ако го чекате вистинскиот момент, голема е веројатноста дека нема да го дочекате. Ако се фокусирате само на туѓите приказни, веројатно никогаш нема на другите да им ја раскажете својата приказна.

Ако сте постојано загрижени и преплашени, можеби никогаш нема да ги остварите своите сништа. Ако постојано размислувате за тешкотиите, веројатно решенијата ви се лизгаат низ раце.

Ако се обидувате одеднаш да направите голем напредок, веројатно нема да направите никаков напредок.

Leave a Reply

Up ↑

%d