Kога барате совет, никогаш не ги слушајте оние со ситно срце

Kога барате совет, никогаш не ги слушајте оние со ситно срце.

Бидете љубезни кон нив, благослов дајте им, пофалете ги но немојте да слушате нивен совет.

Ако некогаш ви рекле дека сте горделиви, непоправливи, безобразни, итри, бунтовни, неукротиви, непослушни, тогаш сте на вистинскиот пат.

Вие сте само своја.

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: