Животот е само твој

Најдобар ден во твојот живот е оној ден кога ќе одлучуш дека твојот живот е само твој.

Без извинувања или оправдувања.

Без никој на кого ќе се потпреш, од кого ќе зависиш или кога ќе го обвиниш за своите промашувања.

Денот е твој.

Чудесно е патувањето пред тебе и само си ти одговорен за неговиот квалитет. Тоа е денот кога твојот живот навистина почнува.

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: