Дали сте подготвени?

Најважно е да се запамети дека можете да ја носите сета најскапата облека и сите убави обувки, но мора да имате добар дух внатре.

Тоа е она што навистина ќе направи да изгледате како да сте подготвени да го испровоцирате светот. “

– Алисија Кис

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: