Надежта започнува во мракот

“Надежта започнува во мракот, тврдоглавата надеж која те тера само да се појавиш и да се обидеш да ја направиш вистинската работа и ќе дојде зората. Чекајте, гледајте и работете: не се откажувајте!

Ана Ламот

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: