Само танцувај

” Ќе ја вратите вашата доверба и интуиција со тоа што ќе си верувате, со тоа што ќе бидете воинствено на своја страна. …

Не гледај во нозете за да видиш дали правиш добро. Само танцувај “- Ана Ламот

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: