Што сака светот од мене?

“Сè ми кажува дека ќе направам погрешна одлука, но грешките се само дел од животот.

Што сака светот од мене? Дали сака да не ризикувам, да се вратам од каде што дојдов, бидејќи немав храброст да кажам “да” на живот? “

Паоло Коељо

Leave a Reply

Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggers like this: