Љубовта што зборува на јазикот на светот

“Мора да разберете дека љубовта никогаш не го спречува човекот во потрагата на неговата лична легенда.

Ако тој ја напушти таа потрага, тоа е затоа што тоа не е вистинска љубов … Љубовта што зборува на јазикот на светот “.

Паоло Коељо

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: