Го сакам мојот живот

Нема да чекам некој да ме разбере. Ќе живеам. Бидејќи едно е да знаеш а друго е личниот став.
Знаењето е во книгите запишано. Ставот е плод на животот. Јас сакам да живеам додека живеам.

И на никој да не му се правдам што го сакам овој живот и во се’ гледам само добро

Leave a Reply

Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggers like this: