Кога велиш сѐ е ОК, а не е

Го знаеш она чувство кога ти е доста од сѐ и кога посакуваш да побегнеш од сите. Кога никој не те разбира а сите се прават дека се трудат да разберат?

Некои луѓе те разочарале. Изневериле. Идат денови кога не сакаш ни збор да кажеш. Кога не мислиш на ништо. Кога ќе посакаш многу, а знаеш дека ти треба многу малку.

Кога сакаш да не си, а знеш дека си. Кога велиш сѐ е ОК, а не е. Кога се правиш дека си среќен а не си. Кога ништо нема смисла…И не можеш повеќе. Кога некој премногу ти недостасува, толку јако дури немаш здив во градите а немаш каде…

by Рита

Leave a Reply

Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggers like this: