Магијата на чекањето

Новата година се разбира, ќе им стигне и на оние кои нема да ја чекаат.

Меѓутоа сета магија е во чекањето а не во Новата година.Убаво е да се чека нешто во што сте сигурни дека ќе пристигне.

Чекавме во животот разни работи, тоа сите знаеме, а секогаш сигурно ни доаѓаа само новите години.

Душко Радовиќ

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: