Шанса за успех секогаш постои

Шанса за успех секогаш постои. Се вика “денес”.

Штом сте ги отвориле очите, сте станале од кревет, значи дека имате уште еден ден на располагање за остварување на своите сништа.

Поентата е само во тоа што луѓето тоа не го гледаат како шанса и секогаш ја бараат надвор. Кога ќе разберете дека приликите се секојдневно тука и дека чекаат да ги искористите, никогаш нема да лутате во потрага по нив.

Ќе ги живеете.

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: