Ти си важна. Твоите чувства се важни

Важен е начинот на кој го гледаш светот, важни се зборовите кои ги чуваш само за себе, бидејќи премногу се плашиш што другите мислат.

Твојот глас е важен. Твоите чувства се важни. Не се претерани и пресилни или иритирачки.

Не се нереални, луди или наивни. Тие се тука. Тие се твоите длабочини и емоции… И тие се многу важни.

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: