Некогаш, некаде…

Некогаш, некаде – каде било, непогрешливо, ќе се пронајдете себеси и тогаш, и само тогаш, може да биде најсреќниот или најгорчливиот час од вашиот живот.

Пабло Неруда

Leave a Reply

Up ↑

%d