Јас верувам дека сè се случува со причина

Јас верувам дека сè се случува со причина. Луѓето се менуваат за да научите да ги пуштате да си заминат, работите тргнуваат наопаку за да ги цените кога ќе бидат како што треба, верувате во лаги сè додека не научите да си верувате само себеси и понекогаш добрите нешта се распаѓаат за уште подобри да можат да се состават.

Мерлин Монро

Leave a Reply

Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggers like this: