Идат денови кога не сакаш ни збор да прозбориш..

Идат денови кога не сакаш ни збор да прозбориш. Кога мислиш на нешто. Кога ќе посакаш многу, а знаеш дека ти треба малку. Кога посакуваш да не си, а знаеш дека си. Кога ќе речеш дека е ок, а не е. Кога се правиш дека си среќен, а тажен си. Кога ништо нема смисла. Кога една насмевка чекаш цел ден!

by Рита

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: