Ако мислиш дека не може да се преболи

И мислиш не може да се преболи, но, човек ќе научи.

А кога срцето ќе замрзне, убаво се живее и без срце. А кога душата ќе се угуши, убаво се живее и без душа.

Многумина се мртви веќе одамна пред смртта, а можеби така се и најсреќни.

Орхан Памук 

Leave a Reply

Up ↑

%d