Време е да тргнете напред

Работете го она што го сакате- ако можете да пронајдете нешто што навистина сакате да го работите така да го поминувате времето, ќе пронајдете љубов, радост и среќа во своето срце.

Однесувајте се кон себе како кон најдобар пријател. Простете и оставете го минатото зад себе и бидете присутни во секој нов ден.

Простете си себе си за сите направени грешки, жалења и припусти. Време е да тргнете напред.

Негувајте се и пронајдете време за себе и негувајте се физички, емоционално, ментално и духовно. Работете она што ви дава чувство на мир, радост и љубов.

Одете на прошетка, бавете се со спорт, вежбајте, танцувајте, здраво хранете се и спијте доволно.

by Рита

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: