Добро утро за добар живот

И на прашањето ‘како си’, секогаш одговарам ‘одлично’, за да им го разубавам денот на своите пријатели, а на непријателите барем малку да им го загорчам.

Својата болка нема да ја делам со никој. А среќата, секогаш со сите, иако таа, признавам е ретка, но искрена.

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: