Она што си посакувал

Тоа, што не си добил од другиот она што си посакувал, не значи дека некој не ти дал се’ што имал, дека не се дал целосно себе си.

Научете да почитувате мали делчиња на љубезност. Tие се чудата кои на луѓето секој ден им се подаруваат на располагање, а така малку ги користат, бидејќи не ја гледаат нивната скриена сила.

Leave a Reply

Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggers like this: