Ретки се оние кои те разбираат без да проговориш

Ретки се оние кои те носат одвнатре и те разбираат без да проговориш. Оние на кои насмевката без збор им е доста.

Такви се малку. Бидејќи Бог одбира ретки, за да го разберат говорот на твоето срце. И можеш на сила да бараш други, нема да те сакаат така.

Тие чувај ги. Зборовите кажани лесно се разбираат.

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: